Πάλεψε αλλά δεν ήταν αρκετό

Με την ήττα στις αποσκευές του επέστρεψε στον Έβρο ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας κατά την 5η αγωνιστική της Α2

Πάλεψε αλλά δεν ήταν αρκετό | | |

Με την ήττα στις αποσκευές του επέστρεψε στον Έβρο ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας κατά την 5η αγωνιστική της Α2

Πάλεψε αλλά δεν ήταν αρκετό

Με την ήττα στις αποσκευές του επέστρεψε στον Έβρο ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας κατά την 5η αγωνιστική της Α2

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Βρήκε ρυθμό...

Οι καλές εμφανίσεις του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας το 2012 συνεχίστηκαν και στον Άλιμο κόντρα στα Ταταύλα. Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 3-0 των «ροσονέρι» κατά την 9η αγωνιστική και πλέον ανέβηκαν στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.



Τα χαμόγελα αισιοδοξίας στον ΑΟΟ συνεχίστηκαν και στην 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος καθώς τα Ταταύλα δεν στάθηκαν εμπόδιο στην δυναμική των «πράσινων» που με το 0-3 πανηγύρισαν το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο τους.

Οι «πράσινοι» έχοντας ψυχολογία από τη νίκη τους κόντρα στον Μίλωνα την προηγούμενη αγωνιστική, φρόντισαν στο κλειστό του ΒΑΚ απέναντι στα Ταταύλα με καλό σερβίς, μπλοκ και αποτελεσματικότητα στην επίθεση να δώσουν συνέχεια στις καλές τους εμφανίσεις και να πάρουν αυτό που ήθελαν.

Ο Παναγιώτης Τσακμάκης έχοντας τον Γιάννη Καρδαμανίδη με πρόβλημα στη μέση προτίμησε να τον κρατήσει εκτός και να ξεκινήσει με βασικό διαγώνιο τον Σάκη Κουλαξίδη.

Ο Αθλητικός Όμιλος συνάντησε αντίσταση από τους γηπεδούχους μόνο μέχρι τα μισά του πρώτου σετ όταν και το σκορ πήγε στο 12-12. Κάπου εκεί με ένα μικρό σερί οι «πράσινοι» έκαναν το 12-15, λίγο αργότερα το 18-22 και με τον Κουλαξίδη το 20-23. Με πόντο του Γραμματικόπουλου ο ΑΟΟ έκανε το 22-25 και το 0-1 δείχνοντας αποφασισμένος για τη νίκη.

Η συνέχεια ήταν ακόμη καλύτερη, αφού οι παίκτες του Τσακμάκη ανέβασαν την απόδοσή τους και με πρωταγωνιστές τους Βλασακίδη, Αρχοντίδη που ήταν αποτελεσματικοί στην επίθεση και με καλό μπλοκ μετέτρεψαν τον αγώνα σε παράσταση για έναν ρόλο.

Ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας ξέφυγε από νωρίς με 4-9 και 7-12 και στο τέλος με τον πόντο του Βλασακίδη έγινε το 16-25 και το 1-2.

Στο τέταρτο σετ το καλό ξεκίνημα έφερε το προβάδισμα με 4-6 και 6-12 για τους «πράσινους» που με το 16-25 έκαναν το 3-0 και πανηγύρισαν μια ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα.

Μάλιστα ο Τσακμάκης βλέποντας την μεγάλη διαφορά τόσο στο δεύτερο, όσο και στο τρίτο σετ έδωσε χρόνο συμμετοχής στον νεαρό Νένογλου, ενώ χρησιμοποιήθηκε και ο Χουσίδης

Μετά την αναμέτρηση ο Παναγιώτης Τσακμάκης σχολιάζοντας την εμφάνιση και τη νίκη υπογράμμισε «Εκτός από τη νίκη το σημαντικό ήταν ότι παίξαμε και καλό βόλεϊ. Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι η ομάδα δείχνει ότι έχει μπει σε έναν καλύτερο δρόμο από ότι ήταν στην αρχή. Νομίζω πως έχει φύγει πλέον και το άγχος της νίκης και παιχνίδι με παιχνίδι θα παρουσιαζόμαστε καλύτεροι και θα ήμαστε ανταγωνιστικοί με όλους. Για εμένα το σημαντικό είναι να ήμαστε σταθεροί σε απόδοση. Όσο παίζουμε καλά δεν θα μπορεί να μας κερδίσει κάποιος εύκολα ή να μας κερδίσει. Ελπίζω σε ανάλογη συνέχεια»…

Από την πλευρά του ο Χρήστος Καψαλιάρης τόνισε «Πήγαμε πάρα πολύ καλά σε όλους τους τομείς και πήραμε τη νίκη. Πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε έτσι και στα επόμενα παιχνίδια. Ήταν σημαντικός αγώνας για εμάς, αφού θέλουμε την βαθμολογική μας ανάκαμψη. Πήγαν όλα καλά και συνεχίζουμε. Οι νίκες φέρνουν καλή ψυχολογία και αυτό βοηθά όλους στην ομάδα. Θέλουμε να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας σε αυτά τα επίπεδα και πλέον κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Ταταύλα (Μάκης Αρέτας): Στέφος, Λοράνδος, Ρομπότσης, Μανούσος, Δημόπουλος, Χατζηκάλφας, Τραπεζουντίδης, Αργυρακάκης (λ), Κώτσης, Αλεξανδρόπουλος.
A.O.Ορεστιάδας (Παναγιώτης Τσακμάκης): Κεμανετζής, Αρχοντίδης, Γραμματικόπουλος, Κουλαξίδης, Βλασακίδης, Καψαλιάρης, Κωνσταντινίδης (λ) Χουσίδης, Νένογλου.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...