Πάλεψε αλλά δεν ήταν αρκετό

Με την ήττα στις αποσκευές του επέστρεψε στον Έβρο ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας κατά την 5η αγωνιστική της Α2

Πάλεψε αλλά δεν ήταν αρκετό | | |

Με την ήττα στις αποσκευές του επέστρεψε στον Έβρο ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας κατά την 5η αγωνιστική της Α2

Πάλεψε αλλά δεν ήταν αρκετό

Με την ήττα στις αποσκευές του επέστρεψε στον Έβρο ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας κατά την 5η αγωνιστική της Α2

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Νίκη, χαμόγελα και αισιοδοξία το 2012

Νικηφόρο ήταν το ξεκίνημα του 2012 για τον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας καθώς επικράτησε με 3-0 του Μίλωνα και άφησε πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια του πρωταθλήματος…



Η επιστροφή στην Ορεστιάδα για τον Νίκο Σαμαρά και τον Μάριο Γκιούρδα δεν ήταν τόσο ευχάριστη, αφού οι «πράσινοι» του Παναγιώτη Τσακμάκη πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση, φρόντισαν να τους προσγειώσουν τον Μίλωνα και με το καθαρό 3-0 να πανηγυρίσουν τη νίκη κατά την 8η αγωνιστική της Α2.

Παρουσία 700 και πλέον φιλάθλων του ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας παρουσιάστηκε μεταμορφωμένος σε σχέση με το τελευταίο του παιχνίδι στη Μεταμόρφωση και με αποτελεσματικές επιθέσεις στην κόντρα μπάλα, καλό σερβίς και εξαιρετικές άμυνες πήρε τη νίκη.

Θετικοί στις επιθέσεις τους οι Καρδαμανίδης, Βλασακίδης, πολύ καλό παιχνίδι έκανε και ο Καψαλιάρης που μοίρασε σωστά τις μπάλες, ενώ εξαιρετικός ήταν και ο Κωνσταντινίδης που έβγαλε πολλές άμυνες και «μάζεψε» την υποδοχή.

Αντίθετα ο Μίλωνας έδειξε να βρίσκεται εκτός ρυθμού και με πολλές άστοχες επιθέσεις έδωσε την ευκαιρία στους Θρακιώτες να πάρουν από νωρίς το προβάδισμα και στο τέλος να φθάσουν στο τρίποντο.

Ένα τρίποντο που έφερε πιο ψηλά την ομάδα στην βαθμολογία και τις δίνει τεράστια ψυχολογία εν όψει της συνέχειας και του αγώνα με τα Ταταύλα.

Από την πλευρά του ο Στέλιος Κεμανετζής σχολιάζοντας τη νίκη τόνισε «Ανοίγουμε τη χρονιά με νίκη επί του Μίλωνα. Ιδιαίτερη αξία η νίκη γιατί ήρθε απέναντι σε μια αήττητη μέχρι τώρα ομάδα. Ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που παίξαμε ώριμα και δείξαμε ότι έχουμε καλό υλικό και μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Ωστόσο χρειάζεται υπομονή και σοβαρότητα για τη συνέχεια».

ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ (Τσακμάκης): Αρχοντίδης, Κεμανετζής, Καρδαμανίδης, Βλασακίδης, Γραμματικόπουλος, Kαψαλιάρης / Κωνσταντινίδης (λ), Χουσίδης, Κουλαξίδης, Νένογλου, Μαρκίδης.
ΜΙΛΩΝ (Γεωργούντζος): Γκιούρδας, Κεχράς, Καρανικολάου, Μουρούτης, Σαμαράς, Πανούσος / Πολυχρονιάδης (λ), Ιωακειμίδης, Χατζηαντωνίου.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...