Πάλεψε αλλά δεν ήταν αρκετό

Με την ήττα στις αποσκευές του επέστρεψε στον Έβρο ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας κατά την 5η αγωνιστική της Α2

Πάλεψε αλλά δεν ήταν αρκετό | | |

Με την ήττα στις αποσκευές του επέστρεψε στον Έβρο ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας κατά την 5η αγωνιστική της Α2

Πάλεψε αλλά δεν ήταν αρκετό

Με την ήττα στις αποσκευές του επέστρεψε στον Έβρο ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας κατά την 5η αγωνιστική της Α2

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Μπελιγράτης… η επιστροφή

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στα κοινά του Ελληνικού βόλεϊ έπειτα από την προ διετίας αποχώρησή του από την προεδρία της ΕΟΠΕ πραγματοποίησε ο Θανάσης Μπελιγράτης που έδωσε το παρόν στην Ημερίδα του αθλήματος που πραγματοποιήθηκε στην Κρήτη και το Ηράκλειο..

Η δημόσια επιστροφή του Θανάση Μπελιγράτη στα κοινά του Ελληνικού βόλεϊ είναι πλέον γεγονός. Ο πρώην πρόεδρος της ΕΟΠΕ για πρώτη φορά μετά την προ διετία ήττα του στις εκλογές έκανε την εμφάνισή του στο περιθώριο της Ημερίδας βόλεϊ που πραγματοποιήθηκε στην Κρήτη και μίλησε με τα θετικότερα λόγια για τον νύν πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αχιλλέα Μαυρομάτη.

Παράλληλα ο Θανάσης Μπελιγράτης προανήγγειλε την επιστροφή του με μια συνέντευξη που θα δώσει τονίζοντας πως έχει πολλά να πει έπειτα από τα δύο χρόνια αποχή του.

«Νιώθω πολύ μεγάλη συγκίνηση και χαρά που βρίσκομαι μαζί σας. Σαν σήμερα πριν από δύο χρόνια έπεσε το… «καθεστώς Μπελιγράτη». Και επειδή έχουμε γενέθλια, θα αντιληφθήκατε αυτή τη διετία, ότι ο Θανάσης Μπελιγράτης εκτιμώντας το ήθος και την προσφορά του στο άθλημα εδώ και 57 χρόνια, δεν έγινε πρόεδρος με κόμμα ή μέσο. Ξεκίνησε από αθλητάκος, διαιτητής και έφτασε εκεί που έφτασε. Όταν έλαβα πρόσκληση ένιωσα μεγάλη χαρά. Την αποδέχθηκα αμέσως. Είχα δύο χρόνια να πάρω μια πρόσκληση για τις τόσες εκδηλώσεις που έγιναν. Ήρθα να συναντήσω φίλους και συνεργάτες που επί χρόνια φτάσαμε το ελληνικό βόλεϊ πάρα πολύ ψηλά» τόνισε αρχικά ο Θανάσης Μπελιγράτης.

Αναφερόμενος στον Αχιλλέα Μαυρομάτη επεσήμανε «Είμαι συγκινημένος γιατί έγινε πρόεδρος ο Αχιλλέας Μαυρομάτης. Όπως είπε είμαι ο «πνευματικός» του πατέρας. Διάφοροι ανώνυμοι -κουκουλοφόρους -τους αποκαλώ εγώ, διέδιδαν ότι εγώ θα έδινα το δαχτυλίδι. Του είχα πει ότι το δαχτυλίδι κατακτάτε. Και χαίρομαι και τον συγχαίρω γιατί το κατέκτησε. Είμαι σίγουρος ότι αυτός και οι άξιοι συνεργάτες του θα πετύχουν γιατί όλα αυτά τα παιδιά έχουν ζυμωθεί μέσα από τα σωματεία, γιατί δεν μπορείς να διοικήσεις αν δεν έχεις περάσει από το κύτταρο. Είμαι σίγουρος ότι αυτοί οι άνθρωποι με τη δική σας συμπαράσταση και βοήθεια, θα πετύχουν και ότι το βόλεϊ θα αρχίσει σιγά- σιγά να υπάρχει και να σβήσει την περιρρέουσα αρνητική ατμόσφαιρα».

Τέλος ο Θανάσης Μπελιγράτης μιλώντας για το αύριο του Ελληνικού βόλεϊ έδειξε αισιόδοξος πως με τη νέα διοίκηση της Ομοσπονδίας τα πάντα θα πάρουν τον δρόμο τους και το άθλημα θα ξαναβρεθεί στη θέση που του αρμόζει.

«Το πρώτο που πρέπει να κοιτάξουμε όλοι να επαναφέρουμε βόλεϊ εκεί που του αξίζει. Να φανεί ένα άθλημα της οικογένειας, των παιδιών. Αυτή η διοίκηση θα το καταφέρει. Δεν θέλω να κάνω καμία κριτική, θεωρώ τη διετία αυτή μία παρένθεση. Θα πετάξει αυτή η διοίκηση. Να το πείτε σε όλο τον κόσμο του βόλεϊ να τους προσέξουμε μην τους πιέσουμε» και συμπλήρωσε «Μην τους ζητήσουμε αποτελέσματα. Σε δύο χρόνια θα ζητήσει επανεκλογή. Δεν θα πω ασυλία. Να είμαστε δίπλα τους. Το αγαπάνε, είναι νέοι, έχουν μεράκι, είναι εργασιομανείς. Πριν από δύο χρόνια τέτοια μέρα ήμουν σε άσχημη κατάσταση. Σήμερα απελευθερωμένος και ήσυχος. Θα ανοίξει τα φτερά της τόσο στην Ευρώπη τόσο και στην παγκόσμια ομοσπονδία. Απομονωθήκαμε τελείως. Μέχρι και τα Βαλκάνια χάσαμε. Θα είμαι μαζί σας».

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...