Πάλεψε αλλά δεν ήταν αρκετό

Με την ήττα στις αποσκευές του επέστρεψε στον Έβρο ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας κατά την 5η αγωνιστική της Α2

Πάλεψε αλλά δεν ήταν αρκετό | | |

Με την ήττα στις αποσκευές του επέστρεψε στον Έβρο ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας κατά την 5η αγωνιστική της Α2

Πάλεψε αλλά δεν ήταν αρκετό

Με την ήττα στις αποσκευές του επέστρεψε στον Έβρο ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας κατά την 5η αγωνιστική της Α2

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Προχωρά ακάθεκτος

Τα θετικά αποτελέσματα του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας συνεχίστηκαν και στις Σέρρες. Οι «πράσινοι» αν και βρέθηκαν να χάνουν με 1-0 από τον ΑΟ Σερρών στο τέλος με το 3-1 πανηγύρισαν το τρίποντο και παράλληλα δείχνουν να σφράγιζουν την 3η θέση κατά την 15η αγωνιστική της Β Εθνικής.


Τι πολύ καλές του εμφανίσεις στο πρωτάθλημα συνέχισε ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας.
Η ομάδα του Έβρου δεν είχε κανένα πρόβλημα κατά την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος καθώς στον εκτός έδρας αγώνα ο ΑΟ Σερρών προέβαλε αντίσταση μόνο στο πρώτο σετ όταν και προηγήθηκε. Ωστόσο όταν οι «πράσινοι» ανέβασαν απόδοση έφθασαν εύκολα στο 1-3 και πρόσθεσαν ένα ακόμη τρίποντο στην φετινή τους συγκομιδή.

Ο τεχνικός του ΑΟΟ ξεκίνησε τους Γραμματικόπουλο και Ποτολίδη ακραίους, τους Κεμανετζή και Προδρομίδη κεντρικούς, διαγώνιο τον Καρδαμανίδη, πασαδόρο τον Μαρκίδη και λίμπερο τον Κωνσταντινίδη.

Οι γηπεδούχοι στο πρώτο σετ αιφνιδίασαν τους παίκτες του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας και με το 25-20 έκαναν το 1-0 δείχνοντας ότι το παιχνίδι θα είναι ντέρμπι.

Αυτό όμως δεν υπήρξε στη συνέχεια καθώς οι «πράσινοι» βελτιώθηκαν σε όλους τους τομείς, περιόρισαν τα λάθη τους και με αποτελεσματικές επιθέσεις έκαναν γρήγορα και εύκολα το 1-1 με το 15-25.

Το ξεκίνημα όμως στο τρίτο σετ δεν ήταν αυτό που έπρεπε και έτσι ο ΑΟ Σερρών έφθασε να προηγηθεί με 14-5! Αυτό δεν έμελε να κρατήσει για πολύ καθώς η είσοδος του Μερετάκη που έβγαλε άμυνες, πήρε επιθέσεις και έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, σε συνδυασμό με την μαχητικότητα όλης της ομάδας έφεραν το 16-16 και στο τέλος με το 22-25 έγινε το 1-2.

Με την ψυχολογία να είναι υπέρ των παικτών του Τάσου Βλασακίδη και με τον ΑΟ Σερρών να κάνει αρκετά λάθη στο τέταρτο σετ οι «πράσινοι» πήραν από την αρχή το προβάδισμα και με το 16-25 πανηγύρισαν την 6η συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα διεύρυναν την διαφορά τους από τους Σερραίους.


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΑΟ Σερρών – Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας 1-3
Μεγ. Αλέξανδρος – Γαλαξίας 3-2
ΑΠΣ Μακεδονικός – ΓΕ Αλεξανδρούπολης 0-3
ΦΕ Ιωαννίνων – ΕΑ Λαρίσης 3-1
ΑΣΠ Φθία – ΑΟ Πρεβέζης 3-2
Ζαφειράκης – Ελπίδα 0-3 (α.α.)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...