Πάλεψε αλλά δεν ήταν αρκετό

Με την ήττα στις αποσκευές του επέστρεψε στον Έβρο ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας κατά την 5η αγωνιστική της Α2

Πάλεψε αλλά δεν ήταν αρκετό | | |

Με την ήττα στις αποσκευές του επέστρεψε στον Έβρο ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας κατά την 5η αγωνιστική της Α2

Πάλεψε αλλά δεν ήταν αρκετό

Με την ήττα στις αποσκευές του επέστρεψε στον Έβρο ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας κατά την 5η αγωνιστική της Α2

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2008

Επιτέλους νίκη

Νικηφόρο ντεμπούτο πραγματοποίησε στον πάγκο του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας ο Νικολάϊ Ζελιάσκοφ καθώς οι «πράσινοι» επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα κατά την 6η αγωνιστική επικρατώντας με 3-2 του Πανελληνίου.
Επέστρεψαν τα χαμόγελα στον Αθλητικό Όμιλο, καθώς έπειτα από τρεις άκαρπες και άποντες αγωνιστικές, πανηγύρισαν τη νίκη και μάλιστα επι του Πανελληνίου.
Οι παίκτες του Νικολάϊ Ζελιάσκοφ αν και βρέθηκαν να προηγούνται με 2-0 επι του Συλλόγου των Ολυμπιονικών κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 3-2 στο τάϊ μπρέϊκ και να προσθέσουν ένα πολύτιμο δίποντο στην φετινή του συγκομιδή και έδειξε πως έχει τις δυνατότητες να επιστρέψει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Πάντως οι «πράσινοι» παρά τη νίκη τους έφυγαν προβληματισμένοι από το γήπεδο, μιας και είχαν την δυνατότητα να πάρουν το τρίποντο στο παιχνίδι όταν προηγήθηκαν με 23-21 στο τέταρτο σετ έχοντας το 2-1 στα σετ υπέρ τους.
Ο Νικολάϊ Ζελιάσκοφ ξεκίνησε την αναμέτρηση έχοντας ακραίους τους Δούλια, Τόρο, κεντρικούς τους Κεμανετζή- Γραμματικόπουλο, πασαδόρο τον Παρασκευαίδη, διαγώνιο τον Καρδαμανίδη και λίμπερο τον Δαρίδη.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλά την στιγμή που ο Πανελλήνιος στο 11-07 έβγαλε τον Γκέντς λόγο τραυματισμού. Ο ΑΟΟ εκμεταλλευόμενος το γεγονός αυτό διατήρησε το προβάδισμα μέχρι το 23-21 αλλά οι «κυανόλευκοι» ισοφάρισαν σε 23-23. Ωστόσο οι «πράσινοι» βρήκαν την λύση και με 25-23 έκαναν το 1-0.
Στο δεύτερο σετ οι παίκτες του Νικολάϊ Ζελιάσκοφ είχαν το πάνω χέρι και παρά την είσοδο του Γκέντς στο 18-15 και με 25-23 έφθασαν στο 2-0.
Ίδια εικόνα είχαμε και στο τρίτο σετ όπου ο ΑΟΟ είχε σταθερά το προβάδισμα μέχρι το 23-21. Κάπου εκεί όμως οι «πράσινοι» κόλλησαν. Η χαμένη επίθεση του Κατσανεβάκη που θα έκανε το 24-21 δεν μέτρησε καθόλου αφού οι διαιτητές έδειξαν φιλέ στον Γραμματικόπουλο, ενώ τα δύο απανωτά μπλοκ του Πανελληνίου τον έφεραν μπροστά με 24-23 και με μια άστοχη επίθεση του ΑΟΟ έγινε το 23-25 και το 1-2.
Στο τέταρτο σετ ο Πανελλήνιος εκμεταλλευόμενος την απογοήτευση και τη νευρικότητα των «πρασίνων» ισοφάρισε σε 2-2 με 20-25 στέλνοντας την αναμέτρηση στο τάϊ-μπρέϊκ.
Εκεί οι γηπεδούχοι δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στην ομάδα του Πανελληνίου και με 15-9 πανηγύρισαν το 3-2.


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 6ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
ΓΕ Μεσσηνίας – Απόλλων Αθηνών 3-0
Επίκουρος - Παναχαϊκή 3-1
Κόροιβος – Νίκη Αιγινίου 3-1
Μεταμόρφωση - ΑΓΕ Κορίνθου 3-0
ΑΟ Ορεστιάδας - Πανελλήνιος 3-2
ΑΕΚ – Ν.Μουδανιά
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...