Πάλεψε αλλά δεν ήταν αρκετό

Με την ήττα στις αποσκευές του επέστρεψε στον Έβρο ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας κατά την 5η αγωνιστική της Α2

Πάλεψε αλλά δεν ήταν αρκετό | | |

Με την ήττα στις αποσκευές του επέστρεψε στον Έβρο ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας κατά την 5η αγωνιστική της Α2

Πάλεψε αλλά δεν ήταν αρκετό

Με την ήττα στις αποσκευές του επέστρεψε στον Έβρο ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας κατά την 5η αγωνιστική της Α2

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Νίκη ψυχολογίας

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τα μπαράζ ανόδου ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας. Οι "οράνιε" του Έβρου έπειτα από καταπληκτική εμφάνιση που πραγματοποίησαν στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας επικράτησαν με 3-2 της ΑΕΚ και πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη...

Με αποτελεσματικές επιθέσεις, πολύ καλό σερβίς αλλά και με όπλο την εμπειρία του ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας πανηγύρισε τη νίκη επί της ΑΕΚ και με το "καλημέρα" στα μπαράζ ανόδου απέκτησε ψυχολογία για τη συνέχεια.

Σε ένα πολύ καλό ποιοτικά παιχνίδι που θα ζήλευαν ακόμη και ομάδες της Α1, ΑΕΚ και Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας έδειξαν για ποιο λόγο θα πρέπει να βρίσκονται στην μεγάλη κατηγορία.

Τόσο οι "κιτρινόμαυροι", όσο και οι "οράνιε" του Έβρου φρόντισαν να προσφέρουν απλόχερα προς όσους βρέθηκαν στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας βόλεϊ υψηλού επιπέδου, εντυπωσιακές φάσεις.

Ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας μπήκε δυνατά στον αγώνα και με αποτελεσματικές επιθέσεις έκανε το 25-21 και το 1-0.

Η ΑΕΚ διορθώνοντας την υποδοχή της και με καλό τακτικό σερβίς κατάφερε να αποδιοργανώσει την υποδοχή των παικτών του Παναγιώτη Τσακμάκη και με το 19-25 να ισοφαρίσει σε 1-1.

Οι Εβρίτες όμως με μεγάλη αυτοσυγκέντρωσή και με το μπλοκ να δίνει τις λύσεις στα δύσκολα κατάφεραν να ξαναπάρουν εκ νέου το προβάδισμα και με το 25-22 έφθασαν στο 2-1.

Ωστόσο το πολύ καλό ξεκίνημα στο τέταρτο σετ και το 0-7 και 2-9 που έκανε η ΑΕΚ έδωσε το δικαίωμα στο όνειρο για τους "κιτρινόμαυρους" που με το 18-25 έκαναν το 2-2 στέλντονας το παιχνίδι στο πέμπτο σετ.

Εκεί ο ΑΟΟ ξεκίνησε καλά και προηγήθηκε με 7-6. Η ΑΕΚ με ένα μικρό σερί έκανε το 7-9 ξεσηκώνοντας τους οπαδούς της που γέμισαν το γήπεδο...

Ωστόσο κάπου εκεί ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας κατάφερε να αντιδράσει να ισοφαρίσει σε 10-10 και 13-13, ενώ στη συνέχεια με λάθος του Κρέτση προσπέρασε με 14-13. Η ΑΕΚ ισοφάρισε με τον Καπίρη σε 14 -14, όμως και πάλι οι ακρίτες βρήκαν τον τρόπο να πάρουν τον αγώνα, αφού το 17-15 χάρισε το δίποντο στους Εβρίτες, ενώ οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για την τελευταία φάση του αγώνα που δόθηκε άουτ η επίθεση του Αλεξίου.

ΑΕΚ : Κρέτσης, Σαμαντάς, Σασάτη, Ρουμελιωτάκης, Αλεξίου, Παπαδόπουλος, Κάπελλας (λ), Καπίρης, Μιχαλόπουλος, Φραγκιαδάκης, Αναστασίου.

ΑΟ Ορεστιάδας : Καψαλιάρης, Αρχοντής, Βλασακίδης, Γραμματικόπουλος, Κεμανετζής, Κουλαξίδης, Κωνσταντινίδης (λ), Χουσίδης, Καρδαμανίδης, Προδρομίδης, Νένογλου.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΑΚΜΑΚΗΣ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΟΟ) : "Πήραμε μια σημαντική νίκη γιατί ήταν το πρώτο παιχνίδι και πάντα παίζει ρόλο και στην ψυχολογία και στη βαθμολογία. Ωστόσο, έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Κρατάμε τη νίκη και κοιτάμε μπροστά. Φαβορί ειναι η Παναχαϊκή καθώς έχει καλύτερη ομάδα και έμπειρους παίκτες. Πρέπει βέβαια να το αποδειξει στο γήπεδο. Εμείς θα παίξουμε ελεύθερα καθώς πήραμε κάτι από αυτο το πρώτο τουρνουά οπότε είμαστε ήρεμοι".
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...