Πάλεψε αλλά δεν ήταν αρκετό

Με την ήττα στις αποσκευές του επέστρεψε στον Έβρο ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας κατά την 5η αγωνιστική της Α2

Πάλεψε αλλά δεν ήταν αρκετό | | |

Με την ήττα στις αποσκευές του επέστρεψε στον Έβρο ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας κατά την 5η αγωνιστική της Α2

Πάλεψε αλλά δεν ήταν αρκετό

Με την ήττα στις αποσκευές του επέστρεψε στον Έβρο ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας κατά την 5η αγωνιστική της Α2

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Ορεστιάδα σημαίνει….

Το τελευταίο τουρνουά ανόδου που θα φιλοξενηθεί στην Ορεστιάδα αποτελεί το τελευταίο χαρτί του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας προκειμένου να επιστρέψει στην Α1 και η διοίκηση των «πρασίνων» με ανακοίνωση της καλεί τους φίλους της ομάδας να προσέλθουν μαζικά στο γήπεδο και να ωθήσουν τους παίκτες στις δύο νίκες που χρειάζονται…

               
Η ώρα της επιστροφής και της ανόδου έφθασε. Μετά τα δύο δύσκολα τουρνουά σε Αθήνα και Πάτρα η σειρά των αγώνων μεταφέρεται πλέον στην Ορεστιάδα.

Εκεί όπου ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας ψάχνει δύο τρίποντες νίκες απέναντι σε ΑΕΚ και Παναχαϊκή προκειμένου να γιορτάσει την επιστροφή του στην Α1.

Η ώρα της αλήθειας για όλους έφθασε. Παίκτες, διοίκηση, κόσμος, ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ,  θα δώσουν το παρόν στο νέο κλειστό της πόλης στοχεύοντας στην άνοδο.

Η διοίκηση της ομάδας με ανακοίνωση που εξέδωσε καλεί τον κόσμο στο γήπεδο να συμπαρασταθεί μαζικά στην προσπάθεια των παικτών και να γιορτάσουν όλοι μαζί τις νίκες.

Η ώρα του κόσμου ήρθε. Όσοι αγαπάνε τον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας και έχουν ζήσει μοναδικές στιγμές μαζί του ΠΡΕΠΕΙ να βρίσκονται στο γήπεδο και να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες του Ηλία, του Στέλιου, του Δημήτρη, του Αρχοντή και των άλλων παιδιών…

Γιατί όπως όλοι μάθαμε στην Μητρόπολη του βόλεϊ τόσα χρόνια ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ σημαίνει Καθήκον- Πίστη- Όνειρο και απέραντη Αγάπη…

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΟΟ

«O Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας καλεί όλους τους φίλους του να παρευρεθούν στο κλειστό γυμναστήριο της Ορεστιάδας «Νικόλαος Σαμαράς» για να στηρίξουν την προσπάθεια των αθλητών μας στο τρίτο ειδικό τουρνουά ανόδου.

Το τελευταίο βήμα για τους πράσινους έφτασε, δύο νίκες για την επιστροφή της ιστορικότερης ομάδας βόλεϊ στην Ελλάδα και χρειάζεται εσένα!!! Εσένα που άφησες τη φωνή και την ψυχή σου στο παλιό χαμηλοτάβανο δίπλα στον Νίκο και την παρέα του, εσένα που έκλαψες και έκανες το βόλεϊ απαγορευμένη λέξη στην Ορεστιάδα από τη στεναχώρια σου μετά τον υποβιβασμό.

Εσένα χρειάζονται τώρα οι Στέλιος, Ηλίας, Δημήτρης, Αρχοντής, Θανάσης, Χρίστος, Δημήτρης, Γιάννης, Θοδωρής, Βασίλης και Βασίλης για να ξανά ανάψουν τον πυρσό του Α.Ο.Ο.

Παρασκευή και Κυριακή σε χρειάζεται ο Α.Ο.Ο για να ξανά θυμηθούμε ποιο πραγματικά είναι το νόημα του…ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝ-ΠΙΣΤΗ-ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΑΓΑΠΗ».

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...