Πάλεψε αλλά δεν ήταν αρκετό

Με την ήττα στις αποσκευές του επέστρεψε στον Έβρο ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας κατά την 5η αγωνιστική της Α2

Πάλεψε αλλά δεν ήταν αρκετό | | |

Με την ήττα στις αποσκευές του επέστρεψε στον Έβρο ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας κατά την 5η αγωνιστική της Α2

Πάλεψε αλλά δεν ήταν αρκετό

Με την ήττα στις αποσκευές του επέστρεψε στον Έβρο ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας κατά την 5η αγωνιστική της Α2

Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Προδόθηκε από την υποδοχή


Με απολογισμό μια νίκη και μια ήττα επιστρέφει στον Έβρο ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας, καθώς οι «πράσινοι» δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στην ανωτερότητα της Παναχαϊκής και ηττήθηκαν με 3-0 κατά την 2η αγωνιστική του μπαράζ της Αθήνας.

Η καλή απόδοση με την ΑΕΚ την Παρασκευή για τον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας δεν είχε συνέχεια απέναντι στην Παναχαϊκή, αφού οι Εβρίτες γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στα μπαράζ. 

Με πολλά προβλήματα στην υποδοχή οι «πράσινοι» και έντονα τα σημάδια της κούρασης από την προηγούμενη μονομαχία τους κόντρα στους «κιτρινόμαυρους», έχασαν με 3-0 από τους Πατρινούς που με τα σερβίς του Νίκου Ρουμελιώτη και Σταθη Ντονά κατάφεραν να απλοποιήσουν κατά πολύ το παιχνίδι τους. 

Η Παναχαϊκή που είναι και το μεγάλο φαβορί για την άνοδο πήρε δίκαια το τρίποντο, αφήνοντας την πικρία στους παίκτες του ΑΟΟ που προσπάθησαν και κατά διαστήματα κόντραραν στα ισα τους Αχαιούς. 

Από εκεί και μετά μεγάλο ρολό στην διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος έπαιξε και ο παράγοντας κούραση, καθώς οι «πράσινοι» μετά το παιχνίδι της Παρασκευής είχαν λιγότερο από 24ωρες να ξεκουραστούν για να δώσουν τη νέα τους μάχη απέναντι στους ξεκούραστους Αχαιούς που εχθες απολάμβαναν το ρεπό. 

Παναχαϊκή (Αγγελόπουλος): Αγγελόπουλος, Ρουμελιώτης Μ., Ρουμελιώτης Ν., Ρουμελιώτης Π., Ντονάς, Βλαχοστάθης, Αχιλλεόπουλος (λ), Μούρτζης, Χρηστιάς.

Ορεστιάδα (Τσιακμάκης): Γραμματικόπουλος, Κεμανετζής, Αρχοντίδης, Κουλαξίδης, Καψαλιάρης, Βλασακίδης, Κωνσταντινίδης (λ), Προδρομίδης, Καρδαμανίδης.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΕΜΑΝΕΤΖΗΣ (ΑΟΟ) : «Κακά τα ψέματα, μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες έπρεπε να δώσουμε δύο μεγάλα ντέρμπι και το δεύτερο μας βρήκε απέναντι σε μία πολύ ώριμη και καλοδουλεμένη ομάδα. Εμείς από την πλευρά μας δεν παίξαμε όπως μπορούσαμε σε αντίθεση με την Πάτρα. Εάν στο 2ο σετ, είχαμε καταφέρει να κρατήσουμε ως το τέλος το προβάδισμα που πήραμε, ίσως τώρα να μιλούσαμε για διαφορετικό παιχνίδι. Ήταν η ευκαιρία μας για το 1-1, αλλά τελικά έγινε 2-0 και εκεί νομίζω ότι κρίθηκαν όλα. Δώσαμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε, αλλά συνεχίζουμε και πάμε για το επόμενο τουρνουά».

1ο Ειδικό Τουρνουά Ανόδου

Αποτελέσματα - πρόγραμμα και βαθμολογία

Παρασκευή 12/4

ΑΕΚ –Α.Ο Ορεστιάδας 2-3

Σάββατο 13/4
Παναχαϊκή – Α.Ο Ορεστιάδας 3-0

Κυριακή 14/4
16:30 ΑΕΚ - Παναχαϊκή

Βαθμολογία
1. Παναχαϊκή 3 (3-0)
2. Α.Ο Ορεστιάδας 2 (3-5)
3. ΑΕΚ 1 (2-3)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...