Πάλεψε αλλά δεν ήταν αρκετό

Με την ήττα στις αποσκευές του επέστρεψε στον Έβρο ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας κατά την 5η αγωνιστική της Α2

Πάλεψε αλλά δεν ήταν αρκετό | | |

Με την ήττα στις αποσκευές του επέστρεψε στον Έβρο ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας κατά την 5η αγωνιστική της Α2

Πάλεψε αλλά δεν ήταν αρκετό

Με την ήττα στις αποσκευές του επέστρεψε στον Έβρο ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας κατά την 5η αγωνιστική της Α2

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Άνοδος για….3


Την άποψη πως τη νέα χρονιά θα πρέπει να αγωνίζονται στην Α1 και οι τρεις πρωταθλήτριες ομάδες των Ομίλων της Α2 εξέφρασε με δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΑΟΟ Βασίλης Γκιζάνης…

Στο πλευρό του Νίκου Ρουμελιώτη και της Παναχαϊκής συντάχθηκε ο Βασίλης Γκιζάνης αναφερόμενος στο θέμα των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην Α1.

Έστω και με αρκετή καθυστέρηση, ο πρόεδρος των «πρασίνων» βγήκε και είπε δημόσια, ότι εδώ και μήνες φωνάζαμε και ισχυριζόμασταν…

Πως το θέμα του Ηρακλή μπορεί να αποτελέσει αφορμή για έναν ανασχεδιασμό της Α1, προκειμένου αυτή να τονωθεί με την άνοδο 3 ομάδων οι οποίες 'ζούνε και αναπνέουν" για το βόλεϊ, αλλά κυρίως έχουν ιστορία και κόσμο που γεμίζουν το γήπεδο.

Η δήλωση του Βασίλη Γκιζάνη

«Βλέποντας τις χθεσινές τοποθετήσεις του αθλητή της Παναχαϊκής κυρίου Ρουμελιώτη περί μη διεξαγωγής των μπαράζ, εγώ σαν πρόεδρος του ΑΟΟ δηλώνω την αμέριστη συμπαράσταση και πλήρη συμφωνία με τα λεγόμενα του Πατρινού άσου, κάτι που κι εγώ είχα αναφέρει στη συνέντευξη τύπου προ ενός μήνα.

Η διεξαγωγή των μπαράζ είναι τρομερά άδικη για τις τρεις ομάδες που έφτασαν έως αυτό το σημείο αλώβητες από οικονομικά και αγωνιστικά προβλήματα και άποψη μου είναι η άμεση άνοδος των ομάδων στην μεγάλη κατηγορία και καλώ την ομοσπονδία να το σκεφτεί πολύ σοβαρά μιας και η διαδικασία των μπαράζ μπορεί να θέσει όλες τις ομάδες εκτός οικονομικών μέτρων που είχαν θέσει εξ αρχής και ιδίως για την ομάδα μου τα έξοδα μετακινήσεως ήταν ουκ ολίγα τη φετινή σεζόν».

ΥΓ Όλα καλά και ωραία με την δήλωση, ωστόσο στις δύο τελευταίες γραμμές της έχει 1000% άδικο.

ΔΕΝ γίνεται ομάδα που θέλει να ανέβει στην Α1 να επικαλείται πως θα ξεφύγει από τον οικονομικό της προϋπολογισμό, επικαλούμενη τα έξοδα των αγώνων μπαράζ που ΗΞΕΡΕ εκ των προτέρων πως θα έχει στο τέλος της χρονιάς.

Αν κάποιος ΔΕΝ μπορεί να καλύψει τα έξοδά του για μπαράζ σε ΑΘΗΝΑ, ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ και ΠΑΤΡΑ, καλύτερα να ΜΗΝ συμμετάσχει σε αυτά.

Γιατί αν δεν μπορείς να πάς να παίξεις την άνοδό σου πχ στην Αθήνα ή την Ορεστιάδα, δεν μπορεί να θέλεις παίξεις Α1 έχοντας αποστολές σε Σύρο, Αλεξανδρούπολη και Βραχάτι» 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...