Πάλεψε αλλά δεν ήταν αρκετό

Με την ήττα στις αποσκευές του επέστρεψε στον Έβρο ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας κατά την 5η αγωνιστική της Α2

Πάλεψε αλλά δεν ήταν αρκετό | | |

Με την ήττα στις αποσκευές του επέστρεψε στον Έβρο ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας κατά την 5η αγωνιστική της Α2

Πάλεψε αλλά δεν ήταν αρκετό

Με την ήττα στις αποσκευές του επέστρεψε στον Έβρο ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας κατά την 5η αγωνιστική της Α2

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Καλή αρχή - 04/11/2011

Έτοιμος να ξεκινήσει τις φετινές του υποχρεώσεις είναι ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας καθώς το Σάββατο το απόγευμα (19:00) υποδέχεται τον ιδιαίτερα φιλόδοξο και μαχητικό ΣΠΑ Καρδίτσας στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Α2…




Τη νίκη που θα του δώσει ψυχολογία και αυτοπεποίθηση αναζητά ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας απέναντι στον ΣΠΑ Καρδίτσας…

Οι «πράσινοι» του Παναγιώτη Τσιακμάκη στο ντεμπούτο τους στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 υποδέχονται τους Θεσσαλούς στο νέο κλειστό της πόλης και έχοντας τον κόσμο στο πλευρό τους φιλοδοξούν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα για να ξεκινήσουν νικηφόρα το δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Α2.

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα για τον προπονητή του ΑΟΟ που θέλει να αρχίσει με νίκη στα επίσημα παιχνίδια της ομάδας και να την οδηγήσει στην μεγάλη κατηγορία.

Από την άλλη το έργο των «πρασίνων» στο παιχνίδι με τον ΣΠΑΚ αναμένεται δύσκολο, αφού εκτός από το άγχος και τις εκπλήξεις που κρύβουν οι πρεμιέρες, έχουν να αντιμετωπίσουν και το αξιόμαχο σύνολο του Σοφοκλή Θεοδωρίδη.

Η διοίκηση του ΑΟΟ με ανακοίνωση που εξέδωσε καλεί τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας να δώσει δυναμικό παρόν στο γήπεδο και να βοηθήσει τους παίκτες να φθάσουν σε μια μεγάλη νίκη…

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Α.Ο. Ορεστιάδας προσκαλεί το φίλαθλο κοινό και τα ΜΜΕ στον εναρκτήριο αγώνα του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας το Σάββατο 05 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 19:00 στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ορεστιάδας.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν από τις 16:30 με φιλικό των αναπτυξιακών τμημάτων με το Σουφλί και παρουσίαση του ύμνου του ομίλου με χορογραφία από τη σχολή χορού «Ευαγγελιάδου».

Όλοι πρέπει να βοηθήσουμε την ομάδα μας γεμίζοντας αν είναι δυνατόν το γήπεδο στη δύσκολη πορεία που ξεκινάει στην Α2 Εθνική Κατηγορία».


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ


19.00 ΑΟ Ορεστιάδας - ΣΠΑ Καρδίτσας (Tσεπκενλής, Ιωαννίδης)
19.00 ΓΣ Πανελλήνιος - ΓΕ Παναχαϊκή (Καπάνταης, Μιχαήλογλου)
18.00 ΕΣΟΠ Επίκουρος - ΑΟ Παλλήνη (Σιδηράς Δ., Μπέλλος)
19.00 ΑΣ Κόροιβος - ΑΟ Ταταύλα (Πετούσης, Παπασταθόπουλος)
19.00 ΑΣΠ Μεταμόρφωσης - ΑΟΝΣ Μίλων (Νικολόπουλος, Μενεσλής)
19.00 ΑΟ Οδυσσέας - ΜΑΣ Νίκη (Τσίτσικας, Δευτερίγος)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...