Πάλεψε αλλά δεν ήταν αρκετό

Με την ήττα στις αποσκευές του επέστρεψε στον Έβρο ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας κατά την 5η αγωνιστική της Α2

Πάλεψε αλλά δεν ήταν αρκετό | | |

Με την ήττα στις αποσκευές του επέστρεψε στον Έβρο ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας κατά την 5η αγωνιστική της Α2

Πάλεψε αλλά δεν ήταν αρκετό

Με την ήττα στις αποσκευές του επέστρεψε στον Έβρο ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας κατά την 5η αγωνιστική της Α2

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Υπόσχεση βοήθειας

Την υπόσχεση της οικονομικής ενίσχυσης του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας έδωσε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής κατά την παρουσία του στην πόλη του Έβρου και στο περιθώριο των Πανελληνίων αγώνων Badminton που φιλοξενήθηκαν στο Νέο κλειστό…


Αρκετά εποικοδομητική μπορεί να χαρακτηριστεί η παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Πάνου Μπιτσαξή στην πόλη της Ορεστιάδας που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των Πανελληνίων αγώνων Badminton.

Ο Πάνος Μπιτσαξής κατά την παραμονή του στην Ορεστιάδα συναντήθηκε με τους αθλητικούς φορείς της περιοχής όπου και είχε μια πλήρης ενημέρωση για τα θέματα του αθλητισμού, ενώ παράλληλα υποσχέθηκε την οικονομική ενίσχυση του ΑΟΟ.
Στην συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού από πλευράς ΑΟΟ το παρόν έδωσε η πρόεδρος του συλλόγου Έφη Βενετίδου, αλλά και ο εκπρόσωπος της ΕΟΠΕ και υπεύθυνος Ανάπτυξης, Αθηνόδωρος Χατζηπαναγιώτου.

Το κλίμα κατά την συζήτηση ήταν πολύ καλό και άπαντες ενημέρωσαν τον Γ.Γ.Α. για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αθλητισμός στον Έβρο και τις προσπάθειες που γίνονται για να ανταπεξέλθουν οι ομάδες των υποχρεώσεών τους.

Η πρόεδρος του ΑΟΟ έδωσε προς τον Πάνο Μπιτσαξή έναν φάκελο με τα αιτήματα της ομάδας, αλλά και πολλές και χρήσιμες πληροφορίες για τον ιστορικό σύλλογο που μετρά στα μητρώα του 300 ενεργούς αθλητές όλων των τμημάτων, εκ των οποίων οι 180 αθλητές του βόλεϊ. Μάλιστα αυτό το νούμερο μεγαλώνει κατά πολύ αν συμπεριλάβει κανείς και τους αθλητές που έχουν ξεκινήσει την καριέρα τους από τους «πράσινους» και πλέον συνεχίζουν σε άλλες ομάδες την πορεία τους.

Από την πλευρά του ο Πάνος Μπιτσαξής έδειξε θετική ανταπόκριση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα των «πρασίνων» και παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία που βρίσκεται η χώρα μας τόνισε πως θα βοηθήσει το βόλεϊ.

Ο κ. Μπιτσαξής στις δηλώσεις του λίγο πριν την αναχώρησή του από τον Έβρο τόνισε χαρακτηριστικά «Έχουμε καταγράψει τα προβλήματα που απασχολούν τα σωματεία και έχουμε βαθιά αίσθηση των ζητημάτων που απασχολούν τον Νομό. Βρισκόμαστε σε πολύ δύσκολες συνθήκες, αλλά, θα ιεραρχήσουμε, θα τα οργανώσουμε και με συζήτηση με την τοπική κοινωνία θα κάνουμε κάποια πράγματα, όπως οφείλουμε να κάνουμε. Οι προτεραιότητες μας είναι η πλήρης ομαλοποίησης της χρηματοδότησης της ΓΓΑ προς τα σωματεία του Νομού, αλλά και η ενίσχυσης του βόλεϊ στην περιοχή της Ορεστιάδας».

Από την πλευρά της η πρόεδρος του ΑΟΟ Έφη Βενετίδου μετά την συνάντησή της με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Πάνο Μπιτσαξής υπογράμμισε «Έγινε μια πολύ καλή συζήτηση μιας και ο κ. Μπιτσαξής έδειξε να συμμερίζεται απόλυτα τα προβλήματά που αντιμετωπίζουμε. Εμείς σαν Αθλητικός Όμιλος τον ενημερώσαμε για το τεράστιο πρόβλημα με τις παλαιότερες επιχορηγήσεις της ΓΓΑ (από το 2007) που δεν έφθασαν ποτέ στην ομάδα και έδειξε θετικός στο να δώσει μια λύση που θα αποτελέσει μια ανάσα για όλους».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...