Πάλεψε αλλά δεν ήταν αρκετό

Με την ήττα στις αποσκευές του επέστρεψε στον Έβρο ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας κατά την 5η αγωνιστική της Α2

Πάλεψε αλλά δεν ήταν αρκετό | | |

Με την ήττα στις αποσκευές του επέστρεψε στον Έβρο ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας κατά την 5η αγωνιστική της Α2

Πάλεψε αλλά δεν ήταν αρκετό

Με την ήττα στις αποσκευές του επέστρεψε στον Έβρο ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας κατά την 5η αγωνιστική της Α2

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Οι «εκλεκτοί» του Μέϊφορθ

Τους παίκτες που θα ξεκινήσουν την προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας των ανδρών για τους αγώνες μπαράζ κόντρα στην Τουρκία ανακοίνωσε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γκόρντον Μέϊφορθ.



Ο Αμερικανός τεχνικός έπειτα από τα παιχνίδια για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού και το European League επέλεξε τους παίκτες που θα ξεκινήσουν την προετοιμασία εν όψει των διπλών αγώνων με την Τουρκία για τα τελικά του Euro.
Σύμφωνα με τον ίδιο η επιλογή ήταν εξαιρετικά δύσκολη υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά «Μίλησα με όλους τους παίκτες και είμαι σίγουρος ότι είναι σε πολύ καλή φυσική και πνευματική κατάσταση. Γνωρίζουν την σπουδαιότητα των επόμενων 45 ημερών, όπως και το τι πρέπει να κάνουν. Κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Λιγκ αποκτήσαμε μία καλή αντίληψη της ομάδας της Τουρκίας. Σέβομαι τις ικανότητες των παικτών και του προπονητικού επιτελείου της Τουρκίας αφού έδειξαν αυτό το καλοκαίρι ότι είναι μία δυνατή ομάδα, ιδίως με τη νίκη επί της Ιταλίας. Οι παίκτες της Ελλάδας και το προπονητικό επιτελείο είναι έτοιμοι για την πρόκληση των αναμετρήσεων του Σεπτεμβρίου».
Οι εκλεκτοί οι οποίοι θα δώσουν το παρόν στην προετοιμασία της Ελλάδας που θα ξεκινήσει στις 2 Αυγούστου στην Παιανία είναι οι : Προύσαλης, Τερζής (πασαδόροι), Μηνούδης, Λάππας, Φράγκος, Καριπίδης, Εφραιμίδης, Ασπιώτης (ακραίοι), Πετρέας, Ανδρεάδης, Σμαραγδής, Κανέλλος, Πελεκούδας (κεντρικοί), Τζούριτς, Αρμενάκης, Ρουμελιώτης- αρχηγός (διαγώνιοι), Στεφάνου, Παπαδημητρίου (λίμπερο).

Η Ελλάδα ξεκινά την προετοιμασία της για να μπορέσει να πετύχει τον στόχο της κόντρα στην Τουρκία, ωστόσο με Ασπιώτη, Εφραιμίδη, Φράγκο, Μηνούδη ως ακραίοι, θεωρώ πως δεν μπορεί να περιμένει και πολλά πράγματα.
Όταν ο Αμερικανός θα μπορεί να κάνει δικές του και σωστές επιλογές παικτών και όχι αυτές που του δίνουν μερικοί από την Ομοσπονδία, τότε ίσως και να έχει πιθανότητες η Ελλάδα να περάσει από την Τουρκία.
Μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά με υπερεκτιμημένος παίκτες (που σώνει ντε και καλά να τους επιβάλουν πριν από την ώρα τους) το αποτέλεσμα θα είναι καταστροφικό με τους γείτονες και αν χαθεί και ο στόχος του Ευρωπαϊκού να δω πως θα τα μπαλώσουν και τι θα λένε μερικοί.

ΥΓ. Ερώτηση ο Πέτρογλου δεν χώραγε στην 18αδα της Εθνικής εν όψει Τουρκίας; Στα διπλά παιχνίδια μετρά η εμπειρία ή ο ενθουσιασμός;
Στην ομάδα της Ελλάδα δεν χωρούσε ο Πέτρογλου που γνωρίζει από πρώτο χέρι τους παίκτες της Τουρκίας έχοντας αγωνιστεί και στο διπλανό πρωτάθλημα;
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...