Πάλεψε αλλά δεν ήταν αρκετό

Με την ήττα στις αποσκευές του επέστρεψε στον Έβρο ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας κατά την 5η αγωνιστική της Α2

Πάλεψε αλλά δεν ήταν αρκετό | | |

Με την ήττα στις αποσκευές του επέστρεψε στον Έβρο ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας κατά την 5η αγωνιστική της Α2

Πάλεψε αλλά δεν ήταν αρκετό

Με την ήττα στις αποσκευές του επέστρεψε στον Έβρο ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας κατά την 5η αγωνιστική της Α2

Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Σοβαρευθείτε

Τελικά το βόλεϊ αποδεικνύεται πολύ δύσκολο άθλημα για μερικούς, καθώς τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε ένα «γαϊτανάκι» συζητήσεων –διαπραγματεύσεων – δηλώσεων και ανακοινώσεων σχετικά με την παραχώρηση ή όχι του Δημήτρη Κωνσταντινίδη από τον ΑΟΟ στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.



Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης αποτελεί ένα ταλαντούχο παιδί, πολλά υποσχόμενο αθλητή του ΑΟΟ, που εδώ και τρία χρόνια αποδεικνύει την συνεχόμενα ανοδική του πορεία με την συμμετοχή του στις Εθνικές ομάδες Παίδων.
Όντας διεθνής με τις μικρές Εθνικές μας ομάδες και με συμμετοχές σε συλλογικό επίπεδο, ο Κωνσταντινίδης αποτελεί έναν ακόμη αθλητή που έβγαλαν οι «πράσινες» ακαδημίες και που αποτελεί περιουσιακό στοιχείο της ομάδας.

Το ενδιαφέρον του Εθνικού ήταν απόλυτα φυσιολογικό και ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις με τον ΑΟΟ για την παραχώρησή του ως δανεικός ή ως ελεύθερη μεταγραφή.
Όπως σε όλες τις διαπραγματεύσεις που γίνονται μεταξύ ομάδων, έτσι και σε αυτή υπήρξαν «παζάρια» και «δυσκολίες», κυρίως στο οικονομικό κομμάτι.
Μάλιστα οι «κυανόλευκοι» εξέδωσαν και σχετική ανακοίνωση για το θέμα τονίζοντας ότι λυπούνται για τα κωλύματα που υπήρξαν….

Ωστόσο ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και ο πρόεδρός του Γιώργος Χαραλαμπίδης φαίνεται να ξέχασαν μερικά πράγματα.
- Βασικό στοιχείο που ξεχνούν είναι ότι ο νεαρός αθλητής του ΑΟΟ αποτελεί εδώ και τρία χρόνια βασικό αθλητή της Εθνικής Παίδων, Παμπαίδων.
- Ότι ο Κωνσταντινίδης σε ηλικία 17 ετών και με τα προσόντα του, έχει μπροστά του τουλάχιστον 15 χρόνια καριέρας στο Ελληνικό βόλεϊ.
Παράλληλα οι παράγοντες του Εθνικού με την ανακοίνωσή τους δείχνουν να μπέρδεψαν την λέξη συνεργασία – με το «καπέλωμα», αφού η στάση τους να πάρουν έναν πολλά υποσχόμενο αθλητή με μηδαμινά σχεδόν χρήματα από τον ΑΟΟ της Β Εθνικής, μόνο εκ του πονηρού μπορεί να ερμηνευθεί.

Ωστόσο και οι διοικούντες των «πρασίνων» στις διαπραγματεύσεις με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης έδειξαν να ξεχνούν μερικά πράγματα.
-Ότι χρήματα και έσοδα –που είναι δυσανάλογα με την οικονομική σημερινή συγκυρία - δυστυχώς δεν μπορούν να βγάλουν από τον Κωνσταντινίδη, όταν έφυγαν από την ομάδα παίκτες σύμβολα του Ελληνικού βόλεϊ χωρίς ο ΑΟΟ να βάλει το παραμικρό ευρώ στα ταμεία του.
-Ότι με την στάση του μπορεί να καταστρέψει έναν παίκτη και να τον κάνει «αδιάφορο» για το επόμενο χρόνο…
-Ότι με το να βγαίνει να μιλά το κάθε μέλος του Δ.Σ. και όχι η πρόεδρος της ομάδας Έφη Βενετίδου για το θέμα υποβαθμίζει δυστυχώς από τώρα τον ρόλο της.

ΥΓ. Από εκεί και πέρα αν στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ερχόταν ο Ολυμπιακός ή ο Ηρακλής ή ο Παναθηναϊκός και ζητούσε πχ τον Κουμεντάκη έναντι 5.000 ευρώ τι θα απαντούσαν;

ΥΓ. Στο θέμα προπονητή είναι τουλάχιστον αστείο όταν η ομάδα δεν έχει χρήματα να συζητά την περίπτωση του Κώστα Δεληκώστα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. Μερικοί στο Δ.Σ. μάλλον δεν ξέρουν σε πια κατηγορία βρίσκεται ο ΑΟΟ και τι χρειάζεται την παρούσα φάση. Χρήματα για παίκτες… Όχι για προπονητή. Προπονητές η Ορεστιάδα έχει και μάλιστα αρκετούς και με ποιότητα.

ΥΓ. Το διαβάσαμε και αυτό… Η Νέα Βύσσα ενδεχομένως δεν θα συνεχίσει την συνεργασία της με τον ΑΟΟ. Έλεος….Μια ομάδα που όταν αρνήθηκε πέρσι τέτοια εποχή να αγωνιστεί στην Β Εθνική, οδήγησε την Φθία στην κατηγορία και τους «πράσινους» όπως και την ΓΕΑ, να ταξιδεύουν μέχρι τη Λαμία. Για τέτοια βοήθεια μιλάμε….
.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...