Πάλεψε αλλά δεν ήταν αρκετό

Με την ήττα στις αποσκευές του επέστρεψε στον Έβρο ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας κατά την 5η αγωνιστική της Α2

Πάλεψε αλλά δεν ήταν αρκετό | | |

Με την ήττα στις αποσκευές του επέστρεψε στον Έβρο ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας κατά την 5η αγωνιστική της Α2

Πάλεψε αλλά δεν ήταν αρκετό

Με την ήττα στις αποσκευές του επέστρεψε στον Έβρο ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας κατά την 5η αγωνιστική της Α2

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Εθνική Έβρου...

Η προετοιμασία των αντιπροσωπευτικών μας συγκροτημάτων Παίδων και Εφήβων συνεχίζεται στο "Sport Camp" και για μία ακόμη φορά το Εβρίτικο στοιχείο είναι έντονο. Και πώς να μην είναι έντονο, όταν στο Λουτράκι και στις προπονήσεις των δύο εθνικών μας ομάδων, συμμετέχουν 10 αθλητές που προέρχονται από τον Έβρο…



Οι καιροί για το Ελληνικό βόλεϊ μπορεί να είναι δύσκολοι και να γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να βρεθούν παιδιά για να επανδρώσουν τα Εθνικά κλιμάκια, ωστόσο για μια ακόμη φορά ο Έβρος δίνει το παράδειγμα, αποτελώντας μια σπάνια «κυψέλη» νέων αθλητών.

Μια «κυψέλη» αθλητών που με τον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης μπροστάριδες δίνουν μέχρι και τώρα παιδιά στα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματος.

Στην προετοιμασία της «κυανόλευκης» αποστολής των Παίδων οι Εβρίτες αθλητές ανέρχονται σε τέσσερεις, με τους Δημήτρη Κωνσταντινίδη, Γιάννη Σκαρλατίδη του ΑΟΟ και τους Δημήτρη Χατζόπουλο και Γιάννη Καβαρατζή του Εθνικού να δίνουν το παρόν για πολλοστή φορά.

Στην Εθνική Εφήβων το Θρακιώτικο στοιχείο είναι εντονότερο καθώς εκεί βρίσκονται 6 παίκτες από τον Έβρο.
Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης έχει τους Ραφαήλ Κουμεντάκη, Βασίλη Κυριακίδη, Ανέστη Δαλακούρα και Θωμά Δημητριάδη, ενώ συμμετέχουν και οι Ορεστιαδίτες Παύλος Δραγκίδης και Άκης Δαρίδης.

Μάλιστα ο Ραφαήλ Κουμεντάκης πήρε το χρίσμα του διεθνή και με την Εθνική μας ομάδα των ανδρών συμμετέχοντας στην αποστολή της προς την Τουρκία για την 4η αγωνιστική του European League.

Με 10 αθλητές στις αποστολές Παίδων, Εφήβων να προέρχονται από τον τις ακαδημίες του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας και Εθνικού Αλεξανδρούπολης, ο Έβρος για μια ακόμη φορά δηλώνει παρόν. Και μάλιστα σε δύσκολες εποχές.

Ελπίζουμε αυτό να εκτιμηθεί αναλόγως και να δοθεί περισσότερο προσοχή στα σωματεία του Νομού που δουλεύουν συστηματικά και μεθοδικά εδώ και χρόνια.

Γιατί δυστυχώς τα τελευταία χρόνια το βόλεϊ του Έβρου και οι παράγοντές του έχουν παραμεληθεί από την Ομοσπονδία και τα κέντρα αποφάσεων που δίνουν προτεραιότητα σε Σωματεία με μηδενική προσφορά στο άθλημα…
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...