Πάλεψε αλλά δεν ήταν αρκετό

Με την ήττα στις αποσκευές του επέστρεψε στον Έβρο ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας κατά την 5η αγωνιστική της Α2

Πάλεψε αλλά δεν ήταν αρκετό | | |

Με την ήττα στις αποσκευές του επέστρεψε στον Έβρο ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας κατά την 5η αγωνιστική της Α2

Πάλεψε αλλά δεν ήταν αρκετό

Με την ήττα στις αποσκευές του επέστρεψε στον Έβρο ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας κατά την 5η αγωνιστική της Α2

Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

«Πράσινο» τουρνουά μίνι βόλεϊ

Τουρνουά μίνι βόλεϊ για παιδιά από 5 έως 8 ετών θα διοργανώσει ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας την πρώτη Κυριακή του Ιουνίου στο παλαιό κλειστό της πόλης συνεχίζοντας να δουλεύει συστηματικά στις μικρές ηλικίες…


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας ανακοινώνει ότι την Κυριακή 06.06.2010 θα διεξαχθεί τουρνουά ΜΙΝΙ ΒΟΛΕΙ με παιδιά του αντίστοιχου τμήματος ηλικίας από 5 έως και 8 ετών και αγώνας μεταξύ των τμημάτων των ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΑΓΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ στο παλιό κλειστό γυμναστήριο Ορεστιάδας.

Όσοι θελήσουν να παρακολουθήσουν από κοντά τις προσπάθειες των μικρών αθλητών και αθλητριών μπορούν να παραβρεθούν στο γήπεδο από τις 09:00 το πρωί της Κυριακής 6.6.2010. Θα γίνουν βραβεύσεις και όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής.

Επίσης ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας ανακοινώνει ότι δέχεται προεγγραφές για το νέο έτος 2010 – 2011 για τα τμήματα του ΜΙΝΙ ΒΟΛΕΙ (αγόρια και κορίτσια) ηλικίας από 5 έως και 8 ετών και στο τμήμα των ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ (αγοριών και κοριτσιών). Τις επόμενες ημέρες θα μοιραστούν σχετικές αιτήσεις σε όλα τα δημοτικά σχολεία της Ορεστιάδας.


Πράσινες ακαδημίες

Είναι γνωστό ότι οι μεγάλες επιτυχίες του Α.Ο Ορεστιάδας οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στα τμήματα υποδομής που είχε αναπτύξει η ομάδα όλα τα προηγούμενα χρόνια. Η ομάδα με τα έξι πανελλήνια πρωταθλήματα στα εφηβικά (τα οποία τα τελευταία χρόνια μπόρεσε να περάσει πανελλαδικά σε αριθμό μόνο η ομάδα του Ηρακλή Θεσ/νικης) και με τα τέσσερα πανελλήνια πρωταθλήματα στα παιδικά και με την ομάδα των κορασίδων να έχει αγωνιστεί σε πανελλήνιους τελικούς απέδειξε και πάλι ότι βρίσκεται στον δρόμο των επιτυχιών και ότι με συλλογική προσπάθεια μπορεί να ξαναβρεθεί στον ίδιο δρόμο.

Έτσι έπαιρνε τις διακρίσεις πάντα και φέτος παρά τα προβλήματα κατάφεραν να αναδεχθούν πέμπτοι οι έφηβοι πανελλαδικά , τέταρτοι οι παίδες πανελλαδικά και το τμήμα των κορασίδων να καταλάβει την δεύτερη θέση στην περιφέρεια της Θράκης.
Έτσι έβγαλε πολλούς, μεγάλους και γνωστούς αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι πάντα τροφοδοτούσαν και συνεχίζουν να τροφοδοτούν όλη την Ελλάδα και τις εθνικές ομάδες με παίκτες.

Γι’ αυτό φέτος ξεκινήσαμε μια προσπάθεια στον τομέα των υποδομών με την δημιουργία ενός νέου τμήματος ΜΙΝΙ ΒΟΛΕΙ (5 εως 8 ετών).
Ήδη από τον πρώτο χρόνο το τμήμα του ΜΙΝΙ ΒΟΛΕΙ μετράει 30 παιδιά (αγόρια και κορίτσια). Πιστεύουμε ότι τα επόμενα χρόνια το τμήμα αυτό θα μεγαλώσει κατά πολύ και θα βγάλει άξιους συνεχιστές των μεγάλων αθλητών και αθλητριών που έχει βγάλει το μεγάλο αυτό σχολείο του βόλεϊ που λέγεται Ορεστιάδα.

Όσοι θέλετε να δείτε από κοντά το έργο που γίνεται σε αυτόν τον τομέα και να συμπαρασταθείτε μπορείτε να παραβρεθείτε στο τουρνουά που διοργανώνει ο Α.Ο Ορεστιάδας την Κυριακή 6.6.2010 στο παλιό κλειστό γυμναστήριο Ορεστιάδας από της εννιά το πρωί. Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...