Πάλεψε αλλά δεν ήταν αρκετό

Με την ήττα στις αποσκευές του επέστρεψε στον Έβρο ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας κατά την 5η αγωνιστική της Α2

Πάλεψε αλλά δεν ήταν αρκετό | | |

Με την ήττα στις αποσκευές του επέστρεψε στον Έβρο ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας κατά την 5η αγωνιστική της Α2

Πάλεψε αλλά δεν ήταν αρκετό

Με την ήττα στις αποσκευές του επέστρεψε στον Έβρο ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας κατά την 5η αγωνιστική της Α2

Κυριακή 15 Μαρτίου 2009

Νίκησαν Παναχαϊκή και προβλήματα

Σημαντική νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος πανηγύρισε ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας κατά την 18η αγωνιστική της Α2.
Οι «πράσινοι» του Νικολάϊ Ζελιάσκοφ επικράτησαν με 3-2 της Παναχαϊκής σε ένα παιχνίδι όπου κατάφεραν και το γύρισαν από το 1-2 έχοντας παράλληλα εκτός μάχης από το πρώτο σετ και τον Ηλία Γραμματικόπουλο.

Στο κλειστό της Ορεστιάδας ο Ζελιάσκοφ ξεκίνησε τον αγώνα με πασαδόρο τον Παρασκευαϊδη, κεντρικούς τους Κεμανετζή, Ποτολίδη, ακραίους τους Γραμματικόπουλο- Τόρο και λίμπερο τον Κωνσταντινίδη.
Η Παναχαϊκή ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα και έδειξε να πατά καλύτερα στο γήπεδο. Στο 18-17 του σετ όμως η ατυχία "χτύπησε" για μια ακόμη φορά τους «πράσινους», όταν ο Ηλίας Γραμματικόπουλος υπέστη εξάρθρωση στο μικρό δάκτυλο του δεξιού του χεριού και πέρασε εκτός αγώνα δίνοντας την θέση του στον Διαμαντίδη. Παρά την προσπάθεια του νεαρού ακραίου η Παναχαϊκη κατάφερε με 22-25 να κάνει το 0-1.
Στη συνέχεια όμως οι «πράσινοι» ανέβασαν την απόδοσή τους, βελτίωσαν το μπλοκ τους και με 25-22 έφεραν τον αγώνα ξανά στα ίσα με 1-1.
Στο τρίτο σετ ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας προηγήθηκε με 22-19, ωστόσο η Παναχαϊκή χάρις τα λάθη των διαιτητών που έδωσαν άουτ τις επιθέσεις των Καρδαμανιδη και Τόρο, αλλά και κίτρινη κάρτα στον Παρασκευαϊδη, έφθασαν στο 22-23 και λίγο αργότερα στο 23-25.
Παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο, οι παίκτες του ΑΟΟ αντέδρασαν και με 25-19 έστειλαν το ματς στο τάϊ-μπρέϊκ.
Εκεί με 15-11 πήραν τη νίκη και έδειξαν πως διαθέτουν τα ψυχικά αποθέματα να υπερκεράσουν τραυματισμούς και ατυχίες και να πάρουν τα αποτελέσματα που θέλουν.

+ Στα ευχάριστα για τους γηπεδούχους η παρουσία των νεαρών Δημήτρη Ράπτη και Απόστολου Αραμπατζή που φόρεσαν για πρώτη φορά την φανέλα της ανδρικής ομάδας προερχόμενοι από τα τμήματα υποδομής της ομάδας.

- Στα δυσάρεστα, ο τραυματισμός του Γραμματικόπουλου, ο οποίος έκανε 4 ράμματα στο μικρό δάκτυλο του δεξιού του χεριού. Ο τραυματισμός του αν και δεν είναι σοβαρός, θα τον αφήσει εκτός ομάδας για 20 περίπου ημέρες.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...