Πάλεψε αλλά δεν ήταν αρκετό

Με την ήττα στις αποσκευές του επέστρεψε στον Έβρο ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας κατά την 5η αγωνιστική της Α2

Πάλεψε αλλά δεν ήταν αρκετό | | |

Με την ήττα στις αποσκευές του επέστρεψε στον Έβρο ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας κατά την 5η αγωνιστική της Α2

Πάλεψε αλλά δεν ήταν αρκετό

Με την ήττα στις αποσκευές του επέστρεψε στον Έβρο ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας κατά την 5η αγωνιστική της Α2

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2008

Σοκ

Μια ακόμη αποκαρδιωτική εμφάνιση πρόσθεσε στην φετινή της συγκομιδή η ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας. Οι «πράσινοι» γνώρισαν «σκληρή» εντός έδρας ήττα με 1-3 από τα Νέα Μουδανία και παρέμειναν στις χαμηλές βαθμολιγικά θέσεις της Α2.

Όπως σε όλα τα φετινά παιχνίδια του ΑΟΟ έτσι και σε αυτό της 8ης αγωνιστικής το τεχνικό δίδυμο των Ζελιάσκοφ και Σταυρόπουλου είχαν να αντιμετωπίσουν πρώτα τα δικά τους προβλήματα και έπειτα την ομάδα των Μουδανιών.
Ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας έχοντας εκτός αγώνα τους τραυματισμένους Καρδαμανίδη και Διαμαντίδη (υπέστη διάστρεμμα την Παρασκευή), αλλά και τους Τόρο (έχει υποστεί διάστρεμμα στην Παναχαϊκή) και Παρασκευαίδη (ίωση) ανέτοιμους, προσπάθησε με όσες δυνάμεις και παίκτες είχε να διεκδικήσει το καλύτερο.
Οι Ζελιάσκοφ- Σταυρόπουλος ξεκίνησαν με διαγώνιο τον Ηλία Γραμματικόπουλο, ακραίους τους Τόρο, Δούλια, κεντρικούς τους Κεμανετζή, Σιαντίδη, πασα τον Παρασκευαϊδη και λίμπερο τον Δαρίδη.
Στο πρώτο σετ οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλά και με δυνάμεις κατάφεραν να προηγηθούν με 1-0 και 25-17.
Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη καθώς τα Μουδανιά εκμεταλλευόμενα την έλλειψη δυνάμεων και τις περιορισμένες βοήθειες από τον πάγκο των γηπεδούχων ανέτρεψαν τα δεδομένα και με 22-25 και 23-25 έκαναν το 1-2.
Στο τέταρτο σετ του παιχνιδιού ο Ζελιάσοφ χρησιμοποίησε βασικό διαγώνιο τον Ποτολίδη και κεντρικό τον Γραμματικόπουλο ανακατεύοντας την τράπουλα με την ελπίδα για κάτι θετικό.
Ωστόσο η ελπίδα παρέμεινε ελπίδα και τα Μουδανιά με 20-25 έφυγε από τον Έβρο με ένα σπουδαίο τρίποντο και μια πολύ σημαντική νίκη.
Η κατάσταση ήταν δύσκολη και εξακολουθεί να είναι δύσκολη. Ο Αθλητικός Όμιλος παραμένει στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας και οι ισορροπίες στην ομάδα είναι λεπτές όσο ποτέ άλλοτε.
Ευχή όλων όσων αγαπάμε την ομάδα είναι να υπάρξει συσπείρωση και ψυχραιμία από όλους προκειμένου ο ΑΟΟ να βρει τον δρόμο του.
Η κριτική και οι υποδείξεις για το τι φταίει και το γιατί βρίσκεται η ομάδα σε αυτή την κατάσταση είναι θεμιτή, ωστόσο αυτό που προέχει είναι το καθαρό μυαλό και η πίστη για αντιστροφή του κλίματος. Όλα τα άλλα μπορεί να έρθουν αργότερα….
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...